::

 • I februar 2010 åbnede Bremen Teater dørene op for en scene med ønsket om at skabe et teater i København, der er et attraktivt alternativ til traditionelle teatre og spillesteder.

 • HISTORIE

  Oprindeligt hed teatret Merkur Teatret og fungerede som sengekantsbiograf for det pænere københavnske borgerskab. Teatret var, ligesom resten af bygningen i Nyropsgade i hjertet af København, ejet af Simon Spies. Teatret er bibeholdt som da Spies ejede det, kun foyeren er nyrenoveret. Det betyder, at Spies' berygtede elevator, der fører fra backstage direkte op i Spies' tidligere privatlejlighed på toppen af bygningen, stadig eksisterer.

 • VISION

  Bremen Teater er en stærk kulturel impuls i København, med et stærkt og bredt repertoire: der afholdes koncerter med upcoming bands og store, etablerede navne. Særligt har Bremen Teater fokus på at give upcoming artister en mulighed for at stå på en scene og spille for et større publikum, blandt andet i form af Nye Toner. Herudover er det en scene, der favner bredt, og benyttes til stort set alle arrangementer. Med andre ord er Bremen Teater et fleksibelt kulturel smeltedigel, hvor alt er, eller skal være, muligt.

 • SCENER

  Sal og scene er fra Simon Spies' tid. De har begge fået lov til at bevare sin patina og står, som da Spies åbnede scenen. Salen kan huse 644 siddende gæster, og er blevet installeret med lyd fra JBL. Opsætningen fra salens tid som biograf gør, at udsynet fra alle sæder er perfekt, hvilket er med til at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Foyeren er for nyligt blevet renoveret ad to omgange.

  Fokus for renoveringen har været at skabe et rum, der kan favne lige så bredt som salen, med særligt henblik på at imødekomme arrangementer, der søger et mindre publikum. Herudover har der været stor fokus på akustik, hvilket nu gør det muligt, at afholde koncerter og shows. Foyeren er nu ideel til (efter)fester, pladereleases og arrangementer i den dur.

  Backstageforholdene har fået samme omgang som foyeren, og tilbyder de spillede artister lokaler med hjemlig stemning og god forplejning.

 • BAGGRUND

  Bestyrelsen har, længe før Bremen Teater blev en realitet, arbejdet på at finde et sted i hovedstaden med de rette muligheder og den rette kapacitet for at kunne skabe en ny ramme for musik, comedy, teater, teaterkoncerter, musicals, filmfremvisning, mode og fester. Disse muligheder udleves nu på Bremen Teater.

 

PRAKTISK

  BØRN

  Der er ingen minimumsalder på Bremen Teater med mindre det annonceres i forbindelse med beskrivelsen på hjemmesiden.

  GARDEROBE

  Ved arrangementer i teatersalen skal jakker og tasker opbevares i garderoben. Det koster kr. 20. Man kan desværre ikke medbringe jakker, tasker o.lign. i salen. Vi tager intet ansvar for løse genstande.

  GLEMTE SAGER

  Vedrørende glemte sager kan der rettes henvendelse til info@brementeater.dk

  KØRESTOLSBRUGERE

  Der er installeret lift fra entréen og ned i foyeren, hvor der er adgang til bar samt handicaptoilet. Til hvert show er der 4 handicappladser. Pladserne forefindes bagerst i salen.

  PARKERING

  Q-Park Vesterport ligger 50m fra Bremen Teater og er et af Københavns største parkeringshuse. Vi har indgået et samarbejde med Q-Park og kan derfor tilbyde alle vores gæster en særpris med 25 % rabat pr. time.

  I skal blot trække en almindelig parkeringsbillet, som I vil få valideret med en ny stregkode inde hos os i teateret. Efter showet kan I på almindelig vis betale i Q-Parks automat i p-kælderen, og rabatten er allerede fratrukket.

  HOTEL

  Mercur Hotel ligger i samme bygning som Bremen Teater og tilbyder 15% rabat på dagens pris, når rabatkoden BREMEN benyttes.

  RYGNING

  Rygning er ikke tilladt på Bremen Teater.

  BILLETKØB

  Billetsalg og billetudbyder annonceres i forbindelse med det enkelte arrangement.

  BAR OG FOYER

  Baren og foyeren åbner 1 time før show-start med mindre andet er annonceret i forbindelse med billetten.

  SHOW-START

  Alle bedes komme i god tid - Senest 30 minutter før show-start.

 

KONTAKT